De uitnodigingen

Het is heel belangrijk om te bedenken wie jij allemaal op je feestje wilt hebben. Wanneer je dat duidelijk voor jezelf hebt, moeten deze mensen ook worden uitgenodigd. Bij Joyful Party zitten de uitnodigingen inbegrepen bij al onze pakketten! Wij maken voor jou een uitnodiging op maat, die past bij het thema of de kleuren van jouw feestje. Deze krijg je in een PDF bestand toegestuurd, zodat je deze zelf kan printen en versturen naar al jou genodigden!

Wil je liever een echte uitnodiging in de vorm van een kaart? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken de uitnodigingen bij Greetz en versturen deze in een pakketje naar jouw huisadres. Hiervoor rekenen we de kosten van Greetz. Deze zijn afhankelijk van het aantal uitnodiging dat je wilt hebben en het soort kaart dat je hebt gekozen. Dit stemmen we uiteraard met jouw af zodat dit past binnen het budget dat jij hebt voor je feest!

Wil je liever toch de uitnodigingen zelf maken? Dan laten we je hier natuurlijk helemaal vrij in!

Leave a Comment

Over ons

Wij zijn er om jouw feestje onvergetelijk te maken en vinden het super belangrijk dat jouw feestje perfect bij jou past. Dus wacht niet langer en vier je feestje met Joyful Party!

Contact

Joyful Party
Zandweg 27C
3962EA Wijk bij Duurstede
06 13 60 87 04
info@joyfulparty.nl
Contactformulier

Joyful Party © 2019 Alle rechten voorbehouden. Website door New Marketing Agency