Wie zijn wij?

Over ons

Hi! Mijn naam is Saïra, eigenaar en oprichter van Joyful Party. Wat super leuk dat je geïnteresseerd bent in onze feestjes! Ik wil je graag wat vertellen over het ontstaan van Joyful Party en waar wij als bedrijf voor staan!

Joyful Party is ontstaan door mijn passie voor decoreren. Ik heb dit duidelijk van mijn moeder ge-erft want al van kleins af aan hoort groots decoreren voor ons bij feestjes. Dus heb ik deze passie omgezet in mijn eigen onderneming en help ik nu graag bij het organiseren en decoreren van feesten en partijen van anderen.

Zelf heb ik HBO Verpleegkunde gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht. Nu denk je vast, “wat heb je daar nou in binnen dit bedrijf?” Maar echter heb ik er veel aangehad. Ik heb bijvoorbeeld veel communicatielessen gehad tijdens mijn opleiding en kan dit perfect gebruiken bij het plannen en organiseren.

WhatsApp Image 2019-06-19 at 14.20.47

Ons team

De naam Joyful Party straalt uit wat ik wil zeggen en laten overbrengen met mijn bedrijf, namelijk plezier. Ik denk dat plezier de grootste factor hoort te zijn op een feestje en daarom vond ik het heel belangrijk om dit terug te laten komen in de naam. Wij bieden binnen Joyful Party meerdere extra opties aan om niet alleen jouw feest te decoreren maar je ook echt te ontlasten voor, tijdens en na je feest. Zo hebben we bijvoorbeeld de optie tot het inhuren van een foto en/of videograaf. Bij Joyful Party hebben we een vast persoon daarvoor namelijk Rubèn de la Fonteijne van New Marketing Agency.

Onze visie

Bij Joyful Party geloven wij dat iedereen optimaal moet kunnen genieten van zijn of haar feest. Daarom helpen wij jou graag bij het bedenken, creëren en uitvoeren van jouw droomfeest. Wij streven naar perfectie zodat jou feest goed bij jou als persoon past en je optimaal plezier beleeft tijdens je feest.

We vinden contact met de klant, jou dus, het allerbelangrijkste. Het is tenslotte jouw feestje en we willen zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen voldoen. Daarom hebben we bij Joyful Party gekozen voor een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek om alles goed op elkaar af te stemmen.

We snappen dat een over-the-top feestje prijzig kan zijn en stellen daarom vooraf altijd jouw budget af op de mogelijkheden, zodat jouw feestje helemaal bij jou past. Zo wordt het voor iedereen leuk!

Over ons

Wij zijn er om jouw feestje onvergetelijk te maken en vinden het super belangrijk dat jouw feestje perfect bij jou past. Dus wacht niet langer en vier je feestje met Joyful Party!

Contact

Joyful Party
Zandweg 27C
3962EA Wijk bij Duurstede
06 13 60 87 04
info@joyfulparty.nl
Contactformulier

Joyful Party © 2019 Alle rechten voorbehouden. Website door New Marketing Agency