Jouw eigen

Sweet 16

Een Sweet 16 is een feest ter gelegenheid van je 16e verjaardag. Dit feest is overgewaaid vanuit Amerika. In Amerika kun je de omgang van de Sweet 16 gerust vergelijken met die van een bruiloft. Er zijn speciale taarten, jurken, limousines, uitnodigingen, bedankjes etc. In Nederland wordt dit feest meestal iets kleiner gevierd, maar is het wel erg opkomend. Vaak wordt er gekozen voor een bepaalde kleur of thema dat terug te zien is in de decoratie en de dresscode van het feest.

Een Sweet 16 is te vergelijken met de Spaans en Latijns Amerikaanse traditie van een Quinceañeara. Het enige verschil is dat je een Quinceañeara viert als je 15 wordt. De achterliggende gedachten van beide feesten is hetzelfde; er wordt gevierd dat een meisje haar jeugdjaren achter zich laat en een vrouw is geworden. Een Quinceañeara is in Nederland echt minder bekend, maar dit betekend niet dat we hier niet aan doen bij Joyful Party! Ook als je 15 wordt kunnen we voor jou een prachtig feest decoreren!

Sweet 16 feestjes

Wat doet Joyful Party?

Bij Joyful Party zorgen we ervoor dat jouw Sweet 16 prachtig gedecoreerd wordt in de kleuren die jij wilt. Ook het verwerken van eventuele thema’s zijn geen probleem. We kiezen daarbij zorgvuldig de decoratie en sfeer die bij jou past. Omdat het niet alledaags is om een Sweet 16 te vieren, gaan wij van Joyful Party voor het maximaal haalbare in jouw aangegeven budget.

Hoe werkt Joyful Party?

Over ons

Wij zijn er om jouw feestje onvergetelijk te maken en vinden het super belangrijk dat jouw feestje perfect bij jou past. Dus wacht niet langer en vier je feestje met Joyful Party!

Contact

Joyful Party
Zandweg 27C
3962EA Wijk bij Duurstede
06 13 60 87 04
info@joyfulparty.nl
Contactformulier

Joyful Party © 2019 Alle rechten voorbehouden. Website door New Marketing Agency