Koper, zilver of zelfs goud?

Jubileum

Een jubileum is altijd een reden voor een feest(je). Komt je 50e verjaardag nu wel heel dichtbij? Of ben je 16 geworden en droom jij al jaren van een Sweet 16? Er zijn veel mogelijke jubileums te vieren. Variërend van verjaardagen tot trouwdagen. Vaak zijn de lustrum ’s reden tot een feest (30,35,40,45,50 etc.). Ook de bronzen, zilveren en gouden trouwdag zijn bijzondere mijlpalen in het leven.

jubileum 80 feestjes

Wat doet Joyful Party?

Zelf heb ik mijn 16e verjaardag ook groot gevierd. Een Sweet 16 zoals je die in Amerika ziet. Ik vond het een magische avond en vond het prachtig om in het middelpunt van de aandacht te staan. Ook is mijn opa recent 90 jaar geworden en ook dit hebben we uitgebreid gevierd.  Bij Joyful Party willen we graag jouw jubileumfeest aankleden met de kleuren die bij jou passen. Ook kunnen we heel veel op het gebied van decoratie met leeftijden/jaren van het jubileum!

Hoe werkt Joyful Party?

Over ons

Wij zijn er om jouw feestje onvergetelijk te maken en vinden het super belangrijk dat jouw feestje perfect bij jou past. Dus wacht niet langer en vier je feestje met Joyful Party!

Contact

Joyful Party
Zandweg 27C
3962EA Wijk bij Duurstede
06 13 60 87 04
info@joyfulparty.nl
Contactformulier

Joyful Party © 2019 Alle rechten voorbehouden. Website door New Marketing Agency