Jongen of meisje?

Gender Reveal

Naast de babyshower is er nu ook een gender reveal party, waarin ouders het geslacht van de baby bekendmaken aan vrienden en familie. Het geslacht van je baby krijg je vaak bij de 20-weken echo te horen. Reden voor een feestje! Er zijn meerder manieren om het geslacht te onthullen. Het kan goed zijn dat je zelf het feestje wilt organiseren om vrienden en familie te verassen. Een andere optie kan zijn dat je zelf nog niet weet wat het geslacht van je baby is en het aan iemand anders overlaat! Hierbij ben jij (en je partner) zelf degene die verrast wordt!

Gender reveal jongen
Gender reveal meisje

Wat doet Joyful Party?

Bij zowel de babyshower als de gender reveal party verzorgen wij de aankleding met decoratie en feestartikelen zodat je je waant op een roze of blauwe wolk ????! Bij de gender reveal party is het ook een optie om beide kleuren te kiezen zodat de gasten nog steeds van niks weten bij binnenkomst. Dan kan je op je feestje zelf het geslacht bekend maken! Dit kan bijvoorbeeld door het knallen van een grote ballon, met daarin roze of blauw confetti, of het knallen van de daarvoor gemaakte confettikanonnen! Wil je het helemaal origineel aanpakken? Dan kun je het geslacht bekend maken met een taart die van binnen roze of blauw kleurt. Het geslacht wordt dan pas zichtbaar wanneer je hem aansnijdt, hoe leuk is dat?!

Daarnaast kan Joyful Party ook helpen met de inhoud van je feestje: wat ga je doen op de babyshower? Denk hierbij aan leuke en grappige spelletjes met betrekking tot het moederschap.

Hoe werkt Joyful Party?

Over ons

Wij zijn er om jouw feestje onvergetelijk te maken en vinden het super belangrijk dat jouw feestje perfect bij jou past. Dus wacht niet langer en vier je feestje met Joyful Party!

Contact

Joyful Party
Zandweg 27C
3962EA Wijk bij Duurstede
06 13 60 87 04
info@joyfulparty.nl
Contactformulier

Joyful Party © 2019 Alle rechten voorbehouden. Website door New Marketing Agency