Onvergetelijke avond

21 Diner

Misschien denk je 21e verjaardag niet echt een mijlpaal is zoals achttien, maar integendeel! Vanaf het 21ste jaar is een persoon officieel volwassen. Reden voor een feestje niet waar?! Een perfecte manier om dit te vieren is het geven van een 21-diner. Het 21-diner is vooral bekend bij studentenverenigingen, maar dat betekend natuurlijk niet dat je geen 21-diner kan geven als je niet bij een studentenvereniging zit. Volgens de traditie vanuit de studentenverenigingen nodig je alle clubleden uit. Ook al je “oude” vrienden van voor je studententijd krijgen een uitnodiging zodat deze twee groepen met elkaar kennis maken.

Natuurlijk is dit niet een verplichte regel, jij kan je 21-diner helemaal zelf inrichten. Toen ik 21 werd heb ik alle mensen die speciaal voor me zijn en waren op dat moment uit genodigd zodat er een hele hechte club mensen voor mij was. Ik heb mijn 21-diner als een van mijn mooiste verjaardagen ervaren.

21 diner feestjes

Wat doet Joyful Party?

Zoals ik hierboven al schreef moet een 21-diner voor mij speciaal zijn. Dit wil ik ook met Joyful Party neerzetten voor jou. We creëren een sfeer die past bij jou diner. Je kunt kiezen voor een thema, zoals bijvoorbeeld een bepaald land, of glitter & glamour ! Alle thema’s zijn mogelijk! Joyful Party verzorgt uiteraard de aankleding van de ruimte en de tafel. We zorgen dan dat jouw thema (of kleuren) terug komen in de decoratie. Ook de stijl die je wilt neerzetten wordt vooraf met jou besproken; ga je voor classy of juist voor landelijk? It’s up to you!

Met Joyful Party komen bij jou langs voor een persoonlijk gesprek om al jouw wensen, thema’s en verwachtingen door te nemen. Zo kunnen we een passend diner voor jou regelen dat past bij jouw smaak en budget. Ook beschikt Joyful Party over een vaste foto- en videograaf, die jouw 21-diner mooi vast kan leggen. Een video van mijn 21-diner vindt je hieronder!

Hoe werkt Joyful Party?

Over ons

Wij zijn er om jouw feestje onvergetelijk te maken en vinden het super belangrijk dat jouw feestje perfect bij jou past. Dus wacht niet langer en vier je feestje met Joyful Party!

Contact

Joyful Party
Zandweg 27C
3962EA Wijk bij Duurstede
06 13 60 87 04
info@joyfulparty.nl
Contactformulier

Joyful Party © 2019 Alle rechten voorbehouden. Website door New Marketing Agency